5 Tips about su kaçak tespiti You Can Use Today

Wiki Article

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da 1 yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

yağmur yağdığında kaçırıyorsa izolasyon kaçağı olabilir, cihazlarla take a look at edildiğinde sorun Internet olarak belirlenebilir

Osman Beyle yeni taşındığım evde tek giderli olan tesisata çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi bağlatmak için çalıştık.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını su tesisatçısı belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Mutfak Tıkanıklığı Açma: Mutfak giderlerindeki yağ ve yemek artığı gibi tıkanıklıkları açıyoruz.

Mutfağımızın pis su giderinden su kaçağı tespiti alt daireye su sızdırması yapıyor bunun için sadece sırdıran bölgemi kırılacak yoksa tüm tesisat değişecek mi bi de fiyat hakkında bilgi verir misiniz ? Teşekkürler

Nem Ölçer : Su kaçağının su kaçak tespiti bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında lawnımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇOkay gerek duyulmadıkça bu su kaçak tespiti cihazı kullanmıyoruz.

Termal kameralar, bu alanda kullanılan cihazlardan biridir. Bilindiği gibi termal kameralar, sıcaklık farklarını etkili olarak tespit etmektedir.

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

fifteen yıldır istanbul anadolu yakasında villadan yaliya daireye mustakil eve hizmet vermekteyiz daire içi doğalgaz.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su su kaçağı tespiti damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page